Kissat

Kissat


OMAT KISSANI


ASSI

Assi

syntynyt 14.6.2002

Assi on villinä syntynyt,villistä emästä.Assin isoäiti (Heikin äiti) alkoi viihtymään äitini saunan vinnillä
Kissa oli ihan villi, (on yhä edelleenkin) kävi vain syömässä kun pihalle vei ruokaa. Kissa oli lähtöisin tästä läheltä eräältä vanhalta ihmiseltä,joka muutti vanhustentaloon. Tämä yksi kissa tuli äidille ennenkuin vanhuksen omaiset ehtivät sitä pyydystää. Eli tämä kissa teki ensin pennut,joita ei otettu talteen ja niin Assin emä oli tehnyt poikueen vintille. Muut pennuista hävitettiin heti päivän vanhana,mutta Assi jäi. Assi on nyt steriloitu itse ja sen emä on lopetettu.

HEIKKI

Heikki

syntynyt joskus syyskuussa 2002. Heikkikin on kastroitu kolli, joka kuvittelee olevansa koira... Heikki jäi minulle alunperin vähän niinkuin vahingossa. Sille oli jo koti olemassa,mutta ottaja (onneksi) huomasikin olevansa kissoille allerginen ennenkuin Heikki ehti siellä edes käydä. En enää mainostellut sitä missään vaan päätin jättää sen itselleni.


Musti ja Valkonaama

Musti ja Valkonaama
Musti ja Valkonaama ovat veljeksiä ja Heikki on niiden velipuoli, sekä Assi siskontyttö :D Kaikki siis samaa villiä sukua... Pojat ovat minulla olleet nyt parisen vuotta, sain ne ns. perinnöksi äidiltäni, hän kun muutti paikkaan johon kissoja ei voinut ottaa. Hyvin on pojat sopeutuneet elämään koirien ja parin muun kissan kanssa. Pojat ovat syntyneet talvella 2001.